Diensten

Autobedrijf De Keen voor al uw autozaken

Private lease

Overweegt u om te gaan private leasen? Of weet u al dat u gaat kiezen voor private lease, maar kunt u wel wat hulp gebruiken bij het kiezen uit de vele automodellen die er zijn? Geen probleem! Autobedrijf De Keen helpt u graag bij het maken van uw keuze en voorziet u van een vrijblijvend advies. Keuze uit een ruim aantal merken en modellen. Voor een vaste aantrekkelijke prijs en inruil huidige auto is geen probleem.

Financiering

De aanschaf van een auto is vaak een behoorlijke investering. Niet iedereen is in staat om een spaarpotje op te bouwen voor een dergelijke aanschaf. Maar ook wanneer het spaargeld wel aanwezig is, kan het zijn dat u dit bedrag voor andere doeleinden achter de hand wenst te houden.

In dat geval is het interessant om te kiezen voor gespreide betaling.

Zakelijke lease

Het leasen van een auto, of het gehele wagenpark, door een bedrijf is een uitstekende manier om liquiditeit in uw bedrijf te houden. Dat is algemeen bekend. Maar welke auto’s of leasevorm past het beste bij uw bedrijfsvoering? Daar komt een stuk deskundigheid bij kijken. En daarmee is Autobedrijf De Keen in Etten-Leur u graag van dienst zijn. Niet alleen met een passend advies maar ook met een aantrekkelijk voorstel.