Import service

showroom binnen import-header

Het aanbod gebruikte auto’s in Nederland wisselt. Daarom kijken we regelmatig ook buiten onze landsgrenzen want willen graag een gevarieerd aanbod hebben. Uiteraard kopen we alleen gebruikte auto’s bij gerenommeerde bedrijven waarvan de historie kan worden aangetoond. En net zoals de andere gebruikte auto’s onderwerpen we ze na binnenkomst aan grondige inspectie in onze werkplaats. Want als het om kwaliteit gaat hebben we een naam hoog te houden. Daarom kunt u ook bij een geïmporteerde auto rekenen en op een gedegen garantie.

Een deel van de geïmporteerde auto’s komt uit Duitsland. Duitsland is vele malen groter dan Nederland, daardoor is er veel meer keuze en kunnen we selectief zijn. Omdat de nieuwprijzen in Duitsland lager liggen, want geen BPM,  zijn de auto’s veelal ook zeer compleet uitgerust. Dat maakt het extra aantrekkelijk.

Natuurlijk moet bij import alsnog een fiks bedrag aan BPM worden afgedragen aan de Nederlandse fiscus. Onder aan de streep heeft u als consument een mooie, betrouwbare en zeer complete auto voor een aantrekkelijke aanschafprijs.

Ik wil meer weten..