Auto stuk? Wij zorgen dat uw auto volledig herstelt

service-reparaties

Reparatie bij Autobedrijf De Keen

Auto reparatie of airco reparatie nodig? Startmotor kapot? Dan bent u bij Autobedrijf De Keen in Etten-Leur aan het juiste adres. Wij repareren uw kapotte startmotor, vervangen de remblokken, uw uitlaat of vullen de airco bij. Kapotte onderdelen worden bij ons altijd vervangen door het beste alternatief, want wij maken uitsluitend gebruik van originele en kwaliteitsonderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Door de vakkennis en ervaring van onze topmonteurs bent u met uw auto bij ons in goede handen.

Kwaliteitsonderdelen

Als uw auto wordt gerepareerd, wilt u op de vervangen onderdelen kunnen vertrouwen. Autobedrijf De Keen in Etten-Leur monteert bij onderhoud en reparatie uitsluitend onderdelen van topkwaliteit. De onderdelen zijn bijna altijd afkomstig van dezelfde fabrikanten die ook de onderdelen aan de autofabrieken leveren. Bekende merken en toeleveranciers voor de autofabrieken zijn: Bosch, Brembo, Firestone, Gates, Michelin, Monroe, LUK, NGK, SKF, Valeo en VDO. Originele onderdelen dus. De beste kwaliteit voor uw auto.

Solide garanties

Reparatie zonder zorgen. U bent verzekerd van drie maanden BOVAG garantie op het uitgevoerde werkzaamheden en de daarbij gebruikte materialen.
En als het onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften, daarbij de juiste onderdelen van hierboven genoemde merken worden gebruikt en voorgaande correct wordt vastgelegd in het serviceboekje blijft de fabrieksgarantie gewoon van toepassing. Daar zorgen wij voor. Gegarandeerd!

Bel nu Autobedrijf De Keen in Etten-Leur, 076 – 501 31 51 voor een snelle afspraak of vul het online formulier in.