Service

Vakkundig & Voordelig. Bij Autobedrijf De Keen kunt u daar van op aan!
APK

APK

Bij Autobedrijf De Keen kunt u rekenen op een eerlijke APK keuring voor een eerlijk tarief. Wij gaan niet mee met de APK-stuntprijzen van soms maar 15,-. Wij willen onze onafhankelijkheid bewaren. Als wij zeggen dat er iets aan uw auto moet gebeuren, dan is dat ook zo.

Onderhoud

Onderhoud

Voor jonge adviseren onderhoud volgens fabriekvoorschriften met behoud van fabrieksgarantie. Is uw auto al wat ouder? Dan stemmen we het onderhoud af op het gebruik van de auto. Zodat er alleen gedaan wordt wat nodig is. Daardoor bent u per saldo een stuk voordeliger uit.

Reparaties

Reparaties

Naast onderhoud en APK kunnen we ook alle soorten reparaties uitvoeren. Of het nu gaat om een kapotte uitlaat, repareren van de remmen, het vervangen van een distributie of het stellen van het diagnose. Wij regelen het snel een betaalbaar.

Diagnose

Diagnose service

Welk model en type van welk merk auto u ook rijdt, bij Autobedrijf De Keen uit Etten-Leur kunnen we de diagnose stellen. Als merkonafhankelijk bedrijf beschikken we over alle benodigde gegevens. Denk aan de officiële fabrieksspecificaties, onderhoudsschema’s, handboeken en informatie.

Distributieriem

Distributieriem

Bij Autobedrijf De Keen uit Etten-Leur beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit die voldoet aan de zwaarste eisen en gaat bijzonder lang mee.

Pechhulp

Pechhulp service

Met de CarProf Pechhulp van Autobedrijf De Keen heeft u dekking in heel Europa. U komt bij pech niet voor verrassingen te staan en u en uw passagiers zijn verzekerd van de juiste hulp. Deze Pechhulp is exclusief voor u verkrijgbaar na het laten uitvoeren van een onderhoudsbeurt en de eventuele daaruit volgende hersteladviezen.

Airco

Aircoservice

Met een airco kunt u het klimaat in uw auto helemaal naar uw hand zetten. Ideaal. Maar ook een airco heeft onderhoud nodig. Hoewel een airco-installatie een gesloten systeem is, verliest elke airco koelmiddel. Deze vloeistof bevat ook smeermiddel.

Bandenwissel

Bandenwissel

Voor een aantrekkelijk lage prijs slaan wij de banden die u niet gebruikt een heel seizoen op. Nauwkeurig gecodeerd en onder perfecte condities. Bij Autobedrijf De Keen uit Etten-Leur zijn uw banden dan meteen verzekerd.

Banden

Banden

Banden zijn het enige onderdeel van de auto waarmee u met het wegdek verbonden bent. Een goede conditie is dan ook van levensbelang. Een goed profiel verkleint de remweg en kan daarmee ongelukken voorkomen.