Bandenwissel service bij Autobedrijf De Keen

service-bandenwissel

Wacht niet te lang met het wisselen van uw winter of zomer banden.

Tijdig wisselen tussen zomer- en winterbanden is niet alleen veilig maar ook goed voor uw portemonnee. Winterbanden hebben een speciale rubber samenstelling en profiel. Dat maakt dat ze bij temperaturen onder 7 graden Celsius en op nat wegdek beter presteren. Dat merkt u aan een beter weggedrag en een kortere remweg. Dus wacht niet op de eerste sneeuw als u winterbanden wilt laten monteren.

En andersom, wacht ook in het voorjaar niet te lang met het terug wisselen. De voordelen van winterbanden smelten als sneeuw voor de zon zodra de temperaturen weer zomerse waarden aannemen. Met winterbanden neemt in die omstandigheden de remweg juist toe en neemt de grip af.

Wij slaan uw zomer- of winterbanden graag voor u op.

Voor een aantrekkelijk lage prijs slaan wij de banden die u niet gebruikt een heel seizoen op. Nauwkeurig gecodeerd en onder perfecte condities. Bij Autobedrijf De Keen uit Etten-Leur zijn uw banden dan meteen verzekerd.

Maak meteen een afspraak voor een snelle pitstop.

Maak vandaag nog een afspraak met ons. Dan zorgen we bij dat uw banden klaarstaan voor een snelle pitstop. Bel ons op of neem contact met ons op via deze website.