Meer over Autobedrijf De Keen

IMG_4968-bewerkt-1024

Autobedrijf De Keen in Etten-Leur is een familiebedrijf met een lange historie in de de regio. De familie van de huidige eigenaar Aries van Koulil was reeds in 1978 een garage bedrijf begonnen in Sprundel. Na eerst de fijne kneepjes van het autovak elders en in het familiebedrijf te hebben geleerd is Aries in 1998 Autobedrijf De Keen in Etten-Leur gestart.

Sinds 1998 vertegenwoordigt men het merk Peugeot, heden ten dage als Servicedealer/ Erkend Reparateur. Vanaf april 2017 is de dienstverlening breder getrokken. U kunt nu aan de Voorsteven 25 te Etten-Leur ook terecht voor professioneel onderhoud en reparatie, ongeacht het merk, model of bouwjaar van uw auto.

De persoonlijke benadering en informele sfeer zorgen ervoor dat klanten zich snel thuis voelen. De grote aandacht van het team van Autobedrijf de Keen voor kwaliteit en service maken een belangrijk verschil in vergelijk met andere autobedrijven. De moderne auto vereist goed opgeleide monteurs, die doelgericht te werk gaan. Daarom besteden we veel aandacht aan opleiding en training van onze monteurs. Dat deze aanpak werkt wordt bewezen door het goede rapportcijfer dat onze klanten ons geven.

Tegelijkertijd is Autobedrijf De Keen ook aangesloten bij BOVAG. Dan weet u dat het met de garanties ook goed zit.