Distributieriem bij Autobedrijf De Keen

service-distributie

Over de distributieriem moet u beslist niet te licht denken. Het is een cruciaal onderdeel van uw motor. De distributieriem slijt. Vervangt u hem alstublieft op tijd! Want breekt de riem, dan zijn de gevolgen niet te overzien. Een kapotgeslagen riem kan soms zelfs een total loss van de motor veroorzaken.

Wanneer moet de distributieriem worden vervangen?

In uw serviceboekje staat vermeld wanneer en bij welke kilometerstand de riem moet worden vervangen. Soms staat dat ook op een sticker onder de motorkap. Komt u er zelf niet uit? Neem dan het zekere voor het onzekere. Bel 076 – 501 31 51 of rij even bij ons langs aan de Voorsteven 25. Wij helpen u graag.

Wij hebben de juiste kennis en het materiaal om de nieuwe riem te monteren

Bij Autobedrijf De Keen uit Etten-Leur beschikken we over de benodigde kennis, het vakmanschap en het speciale gereedschap om de distributieriem professioneel te monteren. Bovendien is de riem zelf van topkwaliteit die voldoet aan de zwaarste eisen en gaat bijzonder lang mee.

Is uw riem aan vervanging toe? Vraag dan nu een offerte aan

Vervang uw riem op tijd. Daarmee vermijdt u heel veel schade en voorkomt u dat u de riem echt moet aanhalen. Bij Autobedrijf De Keen klaren wij die klus niet alleen professioneel, maar ook heel voordelig voor u. Bel meteen 076 – 501 31 51 of vul het online formulier in.